zaterdag 4 april 2015

Review: ScentChips

Vandaag heb ik een review voor jullie. Een review over ScentChips!
ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een lekkere geur afgeven als je de waxchips in een brander legt. Op de site kan je zelf samenstellen welke geuren jij wilt en welke ScentBurner en ScentBox wilt hebben.

Ik kreeg vandaag (4 april 2015) een pakketje binnen van ScentChips. De inhoud ervan is: 3 ScentBurners, een ScentBox glazen pot, en een doosje met 228 gram ScentChips. Dat zijn in totaal: 33 ScentChips in 8 geuren! Ik heb deze 8 geuren gekregen: Vanille, Lilac, Clean Cotton, Mango-Papaya, Coconut, Lily, Seaside en Strawberry. Als je de bestelling binnen hebt gekregen krijg je ook een boekje met allemaal ScentRecipes. In dat boekje staan allemaal combinaties van geuren die het lekkerste ruiken!

Ik ben eventjes gaan kijken op de site van ScentChips en ze verkopen per 8 chip stukken voor 3.95,-
Ze hebben heel veel verschillende ScentBurners. De burners die ik heb kosten per stuk 5.95,-
Op de site verkopen ze nog veel meer namelijk: ScentOils, ScentWarmers en nog meer!
Ik zou zeggen, neem zeker een kijkje!
Zo ziet het doosje eruit met alle ScentChips erin. Je ziet ook 2 ScentBurners ernaast staan en je ziet dat er verschil ziet in grootte.

Dit zijn alle 3 de ScentBurners die ik heb gekregen. De middelste vind ik de mooiste omdat hij een oudroze kleur heeft en matt is. Hij staat ook erg leuk in mijn kamer omdat mijn kamer best wel kleurrijk is. De andere twee zijn ook erg mooi. De kleinste namelijk de rechter is van kleur heel licht roze. De linker is gewoon wit.

Dit is de glazen pot die ik erbij heb gekregen. Er passen veel ScentChips in wat erg fijn is en je kan ze goed zien! Het staat ook erg leuk in je kamer. Je kan het potje ook gebruiken als decoratie als al je ScentChips op zijn!

Zoals je ziet gebruik ik hier de ScentBurner. Ik heb er 3 geuren in gedaan namelijk: Vanille, Lily en Clean Cotton. Deze geuren samen zijn heerlijk, je ruikt de vanille heel goed en de clean cotton ook! Echt een aanrader deze combinatie. Hij staat al 1,5 uur aan en de geur is nog steeds heel erg aanwezig wat super fijn is!


Dit was het dan. Ik wil ScentChips heel erg bedanken voor het opsturen voor dit pakketje!

1 opmerking:

Copyright © 2014 Isabella